♥ întâlniri pe internet - întâlniri online - Anunturi matrimoniale ♥

Republica Moldova : Find your soulmate for free on Proximeety.co.uk - 1


Sexul :
Virsta : 44
Semnele Zodiacale : Balanta
Localizare : Republica Moldova > alt oraş
Descrierea textului :
Ciao..Sunt un Architect Italian singur si traiesc single in Italia,vicin la oras "Firenze"(Florenta) si sunt in cautare de o fata..Eu vorbesc putin limba romana,pentru ca am fost pentru afacerii la Romania si "acum merg la Moldova,unde stau di cand in cand la oras din "Chisinau"..Ma-are face a mare placere,a face amititie,a cunoaste o fata draguta,tinara,pentru relatie de prietenea si dupa daca ne placem,inca pentru a veni aici in Italia,la Firenze,la mine unde pot a face ea fericita..Eu sunt barbat singur,romantic si foarte pasional.. Chiar daca poti a veni in Italia,eu te astept sincer la Firenze..
Sexul :
Virsta : 74
Semnele Zodiacale : Fecioara
Localizare : Republica Moldova > Chişinău
Descrierea textului :
Manuscrisul lui Voynich este un manuscris cifrat misterios, încă nedescifrat, despre care nu se cunoaște nici autorul și nici data apariției.

Are forma unei cărți ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere și cuvinte neidentificate, fără greșeli, tăieturi sau corecturi. Desenele în schimb sunt executate cu mai puțină strădanie. Ele reprezintă plante, oameni, animale și teme astronomice. Plantele de exemplu nu au putut nici ele să fie identificate.

Cu toate eforturile intense depuse pentru descifrarea sa, manuscrisul nu s-a putut descifra nici până în ziua de azi, nici măcar cu ajutorul calculatoarelor. El ar putea avea un sens oarecare, dar poate fi și doar o farsă cu aparențe serioase.

O scriere misterioasă într-un alfabet necunoscut și fără corespondent în istorie, imagini ale unor plante inexistente pe Pământ, semne zodiacale complexe și siluete feminine scăldându-se în bazine diforme, pline cu un lichid ciudat - acestea sunt doar câteva dintre elementele care i-au determinat pe cercetători să declare manuscrisul Voynich drept cel mai bizar document descoperit vreodată.
INSCRIERE GRATUITA
E-mail

E-mailul (pentru confirmare)

Identificatorul dorit

D-voastra sunteti

D-voastra cautati

Data d-voastra de nastere


FacebookTwitter

a